درباره ما

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یک جامعه علمی فعال است که افراد جوان را به تحقیق و پژوهش علمی ترغیب می‌کند. هدف اصلی ما ارتقاء فرهنگ پژوهشی در جامعه دانشگاهی و توسعه توانمندی‌های علمی جوانان است.

1. ترویج علم و پژوهش: ما به ترویج فرهنگ پژوهشی و تحقیقاتی در دانشجویان و پژوهشگران جوان می‌پردازیم. با توسعه دانش و افزایش آگاهی در زمینه‌های مختلف علمی، تسهیل مسیر پیشرفت علمی را فراهم می‌آوریم.
  2. مشارکت جوانان: ما اعتقاد داریم که جوانان دارای توانمندی‌های بسیاری در زمینه پژوهش هستند. از این رو، به تشویق و توسعه مشارکت جوانان در پروژه‌ها و تحقیقات مختلف می‌پردازیم.
  3. شبکه‌سازی: با ایجاد فرصت‌های ارتباطی و شبکه‌سازی بین اعضای باشگاه، به تبادل تجربیات و انتقال دانش میان اعضا اهمیت می‌دهیم.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

جناب آقای دکتر مهدی سرائی تبریزی

مرتبه علمی: استادیار

مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی

رشته تحصیلی: علوم و مهندسی آب

تلفن تماس : ۴۴۸۶۷۳۰۰  داخلی : ۵۱۹۶

پست الکترونیکیm.sarai@srbiau.ac.ir

اطلاعات بیشتر

روسای پیشین باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

دکتر مهدی سرائی تبریزی

هدف ما ترویج فرهنگ پژوهشی، افزایش مشارکت جوانان در پژوهش‌ها و ارتقاء سطح علمی آنها است. با ما باشید تا در دنیای پژوهش و تحقیق علمی پیشرفت کنید.

دکتر مهدی سرائی تبریزی - رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان علوم و تحقیقات
پیمایش به بالا